Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
4 Nov

Pink Martini’nin İzinde Giden The Von Trapps İş Sanat’ta

VonTrapps

The Von Trapps, Pink Martini ile Dream A Little Dream albümünde özel bir müzikal işbirliğine imza attı. Tüm zamanların en popüler müzikallerinden biri olan Neşeli Günler (The Sound Of Music) ile tanınan Maria von Trapp’in torunları, büyükannelerinden aldıkları müzikal mirası günümüze taşıyor. 7’den 70’e herkesin şarkısıyla bildiği Neşeli Günler müzikalinde oynayarak 1997 yılında müzik hayatına adım atan grup, Pink Martini ile birlikte dünyanın farklı ülkelerinde konserler veriyor. Japon tangolarından Brezilya ritimli şarkılara kadar çok farklı tarzları buluşturan The Von Trapps, 12 Kasım 2014 Çarşamba akşamı Türkiye’deki ilk özel konserinde İş Sanat izleyicisine güzel bir akşam yaşatacak. Bilet almak için buraya tıklayın.

EMEL BİLGE ÇINAR

Oldmagnet'te editör olmadan önce, üç yılını post prodüktörlük yaparak Lighthouse Visual Effects, İstanbul'da geçirdi. Projeleri neticesinde Autodesk Türkiye'nin topluluk yöneticilerinden biri olmayı başardı. İstanbul Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Los Angeles, California'da Medya ve Eğlence Yönetimi üzerine eğitim aldı. Aynı zamanda Öteki Sinema'da sinema ve dizi yazıları yazarken bir yandan bilimkurgu okumayı, oyun tasarlamayı ve durmaksızın oyun oynamayı seviyor.

No Comments

Leave a reply