Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
18 Dec

Kim? Beril Gülcan

1981 İstanbul doğumlu Beril Gülcan, fotoğraf eğitimini International Center of Photography’de tamamladı ve son altı yıldır da çalışmalarına Brooklyn’de devam ediyor. İstanbul 101 Visuals’da dört sene boyunca fotoğraf prodüksiyonu ve fotoğrafçı temsilciliği yapan Beril, deneyimlerinin ardından Brooklyn’de Mica Studios’u kurdu. Mica Studios her türlü fotoğraf ve video çekimleri için kiralanan bir stüdyo olmasının yanı sıra birçok başarılı sanatçıyı temsil etmesiyle de tanınıyor. Kendi fotoğraf ve kolaj projeleri üzerine yoğunlaşan Beril, ICP, 3rd Ward, Mica Studios ve The Hollows Gallery’de group showlara katıldı ve son zamanlardaki portre işleri, The New Collectors Book ve Photographer’s Forum’dan takip edilebilir. Beril, farklı kültürlerden gelen yüzlerden besleniyor.
AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

1 Comment

Leave a reply