Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
2 Feb

Sendromsuzlar: Doğa Bursalı

Doğa Bursalı

Doğa Bursalı kimdir? Biraz yakından tanıyabilir miyiz?

1989 Edirne doğumluyum. Çocukluğumdan itibaren 12 senem dolu dolu sporla geçti. Üniversitede de spor akademisi okudum ve böylece İstanbul’a yerleştim. İstanbul’a ilk geldiğimde ritmik jimnastik antrenörlüğü ve dansçılık yapıyordum. Ardından modellik yapmaya karar verdim ve bu alana yöneldim. Option Management Istanbul Model Ajansı ile birlikte çalışmaya başladım ve 2 senedir de modellik yapıyorum. İşimi çok severek yapıyorum. Ayrıca şu anda oyunculuk eğitimi de alıyorum.


Dans ve modellik kariyeri nasıl başladı? Ne zaman karar verdin bu yönde bir gelecek çizmeye?

Çocukluğumda başladığım ritmik cimnastiği ilerleyen yaşlarda dans ederek devam ettirdim.  Modellik kariyerim ise yaklaşık 2 sene önce başladı. Hep aklımda olan ve denemek istediğim bir işti modellik. İstanbul da yaşamaya başlayınca bu fırsat elime geçti şu andaki ajansım Option Management Istanbul ile modellik kariyerimi başlatmaya ve bu işi devam ettirmeye karar verdim.

Klipler dışında dizi veya sinema gibi projeler var mı yakınlarda?

Şuanda oyunculuk eğitimi almaya devam ediyorum. Profesyonel olarak ilerleyen zamanlarda şansımı bu yönde de  denemek istiyorum elbette.

Herkesin tanımadığı Doğa, yalnız kaldığında neler yapar?

Genelde arkadaşlarımla ya da ailemle vakit geçiriyorum. Boş bulduğum zamanlarda da  doğa yürüyüşlerine çıkıyorum. Kendimi çok hissettiriyor.



Türkiye’de yapılan Moda Haftaları’na birçok model kızgın. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Sence en büyük yanlış nerede başlıyor?

Benim bu konuda bir kızgınlığım yok. Modelliğe başladıgımdan bu yana her moda haftasında yer aldım ve almaya devam ediyorum. Modellik bir takım oyunu. Kariyer planlaması yapmada bir ajansının ve arkanda bir takımının olması çok önemli.

Doğa Bursalı 2

Hangi moda haftasının podyumunda yürümek isterdin?


Londra, Paris ve Milano.


Yakın gelecek için plan ve projelerin neler? Bizi neler bekliyor?

Yakın gelecekte modellik kariyerimi yurtdışında devam ettirmek aynı zamanda oyunculuk adına guzel projelerde yer almak istiyorum.

Bizi tanıştırmak istediğin, tanısanız seversiniz dediğin biri ya da birielri var mı?

Evet. Çevremde çok sevdiğim insanlar var. Hepsi de ayrı ayrı değerli ve özel benim için.

Doğa Bursalı Facebook

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply