Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
26 Sep

Salvador Dali ve Tarot Kartları

İlk kez 1984 yılında sınırlı sayıda üretilen Dali’li tarot seti, Taschen yayınları tarafından yeniden bir Tarot seti halinde üretildi.  Dali’nin Büyücü, hayat partneri Gala’nın ise İmparatoriçe olduğu 78 adetten oluşan sette Sezar’ın ölümü ise Kılıç Onlusu olarak sunulmuş. Ekim ayında sipariş edilebilecek olan kadife kutulu bu mistik set için tıklayın.

“Combining the occult with his own unmistakable sensibility, Dalí’s tarot is a pastiche of old-world art, surrealism, kitsch, Christian iconography and Greek and Roman sculpture.”

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply