Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
5 Feb

Ellie Goulding ve Angel Haze’den Yeni Cover

İngiliz müzisyen/prodüktör Ellie Goulding ve göbeği açık Amerikan rapçi Angel Haze, James Blake’in ‘Life Round Here‘ isimli parçasına yaptıkları a acayip cover’ı geçtiğimiz günlerde Souncloud’dan paylaştılar. 2013’ün en sarsıcı albümlerinden biri olan Overgrown’da yer alan parça, bu iki başarılı kadın müzisyenin ellerinde bambaşka bir hale bürünmüş. Soyadının bir şaka olduğunu düşündüğüm Noah Breakfast prodüksiyonu olan bu yeni Life Round Here‘ı buyrun siz de dinleyin.

 

 

 

 

NEVA ÖZCÜ

Sabancı Üniversitesi Elektronik Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra bir süre oyun programcılığı yapan Neva Özcü, şu sıralar özel bir şirkette danışmanlık yapiyor. İş hayatı dışında bütün vaktini kendi müzik blogu olan Bydlo ve çeşitli dijital magazinler icin müzik eleştirileri yazarak ve mixtape'ler yaparak geciriyor. Yakin zamanda mekanlar için freelance müzik ve etkinlik direktörlüğü yapmaya başlayan Neva, çok büyük bir hayvansever ve oyunbaz.

No Comments

Leave a reply