Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
9 Dec

Kim? Serdar Karatekin

Gitarist ve bestekar Serdar Karatekin, 16 Aralık’ta kariyerinin ilk solo albümü olan Huzur’u yayınlayacak. 2 Aralık’ta yayınladığı Huzur klibiyle dikkatimizi çeken Serdar müziğinde gitar melodileri, bossa-nova ritimleri, Flamenko ve Latin-Jazz tınıları kullanıyor. Serdar Huzur’a giden yolunu şu sözlerle anlatıyor:

“After releasing my first album in 2012 with my band Capricho, I took some time to reflect on my life and what music means to me. I was thinking about how there are so many distractions in the outside world, and if we pay attention to them all, we can get lost. I realized that making music helps me find a place of balance inside me – a place where I can channel my emotions and make peace with all the variables life brings. I understood how important that was for me. I wrote “Huzur” during this time of introspection. This piece of music is about me finding that inner peace and inner strength that compels me to pursue music and use it to share everything that is in my heart. This release is a very big deal to me personally, because it is my first-ever release as a solo artist. “Huzur” is about me saying ‘yes’ to my on-going journey as a composer and guitarist and continuing to expose myself to new styles of music and new experiences so I can keep growing and expressing myself through my work.”

İstanbul’da büyüyen müzisyen, şehirden aldığı enerji ve Flamenco dilinden edindiği büyü ile müziğini harmanlamış ve ortaya bu “Huzur” veren parça çıkmış. Bir kadeh kırmızı şarap eşliğinde ruhunuzu rahatlatmak istediğiniz zaman tam da dinlemek isteyeceğiniz şarkısı, özellikle yazı yazarken Playlist’imizden şu sıralar eksik olmuyor.

Facebook

Website

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply