Featured Posts

Onu Öldür, Beni Güldür / Ali Elmacı
“Onu Öldür, Beni Güldür” sergisindeki fantastik sahnelerde, bal yapan eşek arılarına, abaküse takılmış kurukafalara, bağırsak şeklindeki sarıklara ve gözünü izleyiciye dikmiş huzursuz çocuklara rastlıyoruz. Çekici olanla iticiyi, samimi olanla tehditkarı, doğalla yapayı, kutsalla kitsch'i bir arada seyrederken hangisine inanacağımızı şaşırıyoruz.
View Post
To top
26 Jan

Kim? Barok Dönmez

 

Barok Dönmez 3

Barok Dönmez 4

1991 doğumluyum. Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü mezunuyum. Üniversitede fotoğraf ve moda tasarımı okudum. Genel olarak bakıldığında fotoğraf çekiyor ve resim yapıyorum. İç dünyama dönersek, geçmiş-gelecek, melankoli, hız, mistisizm, rüyalar ve kozmosun bilinmezlerinden besleniyorum.

Barok Dönmez 2

Varoluşumu gerçekleşmiş ve gerçekleşecek olan bir takım amaçlar, öğretiler, beceriler doğrultusunda geçirdiğim bir kompozisyon olarak tanımlarsam, çalışmalarımı da bununla ilişkilendirebiliriz. Bilgi benim için son derece önem taşır ki nefret, kıskançlık, hırs, tabu, ego gibi dünyavi duygulardan değil bilgi birikimimden ilham alırım. Tarzımı kişisel söylemimle zaman + mekan kavramının, normların olmadığı biçemlerce tanımlayabilirim. Frekansımı etkileşim halinde olduğum görsel sanatçıların, şairlerin, yazarların, müzik yapanların, çizgi karakterlerin, adamların, kadınların, sevginin naif gücünden oluşturuyorum.

Barok Dömez 5Tumblr

AYŞİN İLDEŞ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olduktan sonra University of The Arts London ve Chelsea College’da iletişim ve medya üzerine eğitim aldı. Çeşitli yayınlarda yıllardır kültür-sanat, sinema, müzik, seyahat, dekorasyon ve gastronomi alanlarında editörlük yapmanın yanı sıra, markalara ve kişilere dijital iletişim danışmanlığı, yaratıcı içerik ve kurumsal blog yönetimi, kurumsal dergi yaptığı işlerden bazıları. Yazı İşleri Müdürü ve Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak çalıştığı Büyük Kulüp'ten ayrıldıktan sonra Kurucusu olduğu Beyoğlu Creative'i hayata geçirdi. Yeni projeler tasarlamaya ve çeşitli platformlarda yazmaya devam ediyor.

No Comments

Leave a reply